News Flash:

Planorul disparut este cautat in continuare de mii de oameni

10 August 2015
1167 Vizualizari | 0 Comentarii
planor
Operatiunile de cautare a planorului disparut de cinci zile au fost extinse luni si Harghita, Covasna si Bacau, pilotul Mircea Craciun fiind cautat cu peste 1.350 de pompieri, jandarmi, salvamontisti, politisti, voluntari, 11 aeronave si doua drone care vor fi ridicate in zone greu accesibile.
Potrivit Ministerului Afacerilor Interne (MAI), actiunile de cautare a pilotului planorului disparut in 6 august continua atat in judetele Brasov, Prahova, Buzau, Arges, Dambovita si Sibiu, cat si in Harghita, Covasna si Bacau.
Printre traseele de cautare stabilite pentru luni a fost inclusa si zona Poiana Tapului, Valea Sipa, unde, duminica seara, a fost primita informatia din partea unor voluntari ca ar fi fost observate posibile resturi care ar putea apartine planorului cautat. Primele cautari in zona respectiva s-au efectuat pana duminica noapte, fiind reluate luni.
Peste 1.350 de pompieri, jandarmi, salvamontisti, politisti, militari, padurari si voluntari ai serviciilor pentru situatii de urgenta participa la cautari, cu 218 vehicule, senilate si autospeciale de teren.
De asemenea, pilotul Mircea Craciun este cautat cu 11 aeronave, dintre care sapte elicoptere ale Ministerului Afacerilor Interne si Ministerului Apararii Nationale si patru avioane ale Aeroclubului Romaniei.
Luni vor fi ridicate si doua drone pentru cautarile in zonele foarte greu accesibile, a precizat MAI.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005598 (s)