News Flash:

Începe sezonul distracției pe gheață, la Iulius Town. Vino în acest weekend la deschiderea patinoarului!

24 Noiembrie 2023
146 Vizualizari | 0 Comentarii
Iulius Town Timisoara patinoar

Iarna se apropie cu paşi repezi, iar odată cu răcirea vremii vine şi distracția pe gheață la Iulius Town Timișoara. Dacă te numeri printre amatorii sporturilor de iarnă, începând de sâmbătă, 25 noiembrie 2023 vei putea să-ți etalezi piruetele și mișcările grațioase pe gheață, la patinoarul din Iulius Town. Tot aici poți să te distrezi în autodrom, cât și în caruselul cu lanțuri.

Patinajul este, poate, cea mai grațioasă și distractivă formă de mișcare și, totodată, unul dintre cele mai îndrăgite sporturi de iarnă. Astfel, începând de sâmbătă, 25 noiembrie, în Iulius Town toți iubitorii acestui sport dinamic și plin de expresivitate sunt așteptați la patinoarul amplasat în parcarea VIP – UBC 0.

Arena de gheață are sesiuni de patinaj de luni până vineri în intervalul orar 14.00 – 22.00, iar sâmbăta și duminica de la ora 12.00 până la 22.00. Dacă ți-ai pregătit deja mișcările, trebuie să știi că pentru 1 oră, prețul unui bilet pentru copii, cu vârsta de până la 10 ani,  este de 20 lei și 25 de lei pentru adulți, iar închirierea patinelor intră în preț. În parcarea VIP – UBC 0, este amenajat un mini parc de distracții, unde fiecare găsește o activitate pe placul său. Dacă nu ești un fan al patinajului, te poți distra la autodrom sau în caruselul cu lanțuri.

La inaugurarea zonei de distracții, sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 18.00, vor veni invitați speciali, Spiridușii, dar și maeștrii gheții: Olaf și Crăiasa Zăpezii și vom avea și muzică live, începând cu ora 18.00, mixată de Victor Stan, DJ B Mike și Todașcă Gabriel. Iar pentru amintiri care să țină o viață, am amplasat și un photo-corner tematic, cu personajul Olaf (Omul de zăpadă) și Moș Crăciun, unde fotografiile vor fi printate gratuit.

Duminică, de la ora 11.00, în zona Peek & Cloppenburg din Iulius Mall va avea loc și Teatrul de Păpuși, iar în scenă va fi pusă piesa „Căsuța prietenilor”.

Vino în Iulius Town și bucură-te de magia iernii!

Galerie Foto

Distractie_Pe_Patine_1920x1080.png
autodrom
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007755 (s)