News Flash:

Vine să îi încânte pe timișoreni cu vocea sa

Narcisa Suciu, în concert la Timișoara pe data de 17 decembrie

23 Noiembrie 2023
120 Vizualizari | 0 Comentarii

Narcisa Suciu, chiar dacă locuiește în Finlanda alături de soțul ei, Veikko Miettinen, și de fiica lor, Daniela, va reveni în România pentru a demara la începutul lunii viitoare turneul "Crăciunul meu" în principalele orașe din țară.

“Finalul de an mă prinde în România, o dată pentru că așa îmi doresc, dar, în al doilea rând, pentru că chiar am treabă. Am un turneu care cuprinde toate zonele folclorice, ajung în vreo 20 de orașe, începem pe 4 decembrie la Brașov și terminăm pe 27 decembrie la Constanța împreună cu colegii mei.

Și mai am un invitat care va cânta alături de noi, este unul dintre colegii din copilărie, de la care eu am învățat niște colinde și care nu face din asta meserie, meseria lui e alta, însă e una dintre cele mai frumoase voci pe care le-am auzit vreodată în viața mea.

Îl cheamă Cătălin Dumitraș și dacă îl căutați pe youtube, o să îl găsiți, el va fi invitatul meu. Și o să mergem în Brașov, Iași, Botoșani, Focșani, Baia Mare, Cluj, Timișoara, Arad, în toată țara”, a declarat Narcisa Suciu, potrivit playtech.ro.

Concertul din Timișoara are loc pe data de 17 decembrie, la Sala Capitol.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005937 (s)