News Flash:

La Iulius Town, în ultimul weekend de Black Friday și mai multe branduri se alătură campaniei!

23 Noiembrie 2023
165 Vizualizari | 0 Comentarii
BF23 1920x1080

Tradițional, Black Friday are loc în ultima vineri din luna noiembrie, moment în care se dă și startul cumpărăturilor pentru Crăciun. În Iulius Town respectăm tradiția: ai parte de soldări finale, care ajung și până la 70% și la finalul acestei săptămâni. Pentru că este ultimul weekend al lunii, în campanie s-au alăturat și mai multe branduri. Află mai multe accesând catalogul online de pe site-ul Iulius Town!

Deschidem sezonul cumpărăturilor de sărbători cu ultimul weekend de Black Friday, unde ai promoții la toate categoriile de produse. Vino în Iulius Town și descoperă ultimele oferte de până la 70% pe care brandurile le propun în acest sfârșit de săptămână!

ZARA, Motivi, Colin`s, Pull&Bear, Reserved, Terranova, Stradivarius, Oysho, Massimo Dutti, Fashion Drop, dar și alte branduri apreciate te așteaptă cu promoții speciale de Black Friday. Peek & Cloppenburg are reduceri de 25% la mii de produse. Ofertele sunt valabile pentru colecțiile actuale și nu numai, așa că vino în magazinele tale favorite și bucură-te de reduceri! Nu lăsa iarna să te surprindă! Vino în acest weekend și la Anna Cori, CCC, Ecco Shoes, Skechers sau Xara Shoes și alege-ți perechea perfectă de încălțăminte pentru sezonul rece!

Parfois, Jubile, Meli Melo și Bijuteria Gia au redus prețurile și mai mult în ultimul weekend de Black Friday, așa că este momentul să îți faci un cadou strălucitor! Dacă ești în căutarea produselor de make-up care să te facă să strălucești în Ajunul Crăciunului și chiar și în Noaptea dintre ani, Douglas, MAC, Marionnaud, Nala, Pupa Milano și Xpert Beauty te întâmpină cu oferte irezistibile.

Promoții mai sunt și la Zara Home, Miniso, Nobila Casa, Optiblu, Lensa, unde poți găsi inspirație pentru darurile pe care le pregătești pentru cei dragi. Catalogul online te poate ajuta să descoperi ofertele la brandurile tale favorite.

Nu trebuie să ratezi ultimul weekend cu promoții de Black Friday din Iulius Town!

Galerie Foto

BF23_IT_1080x1080.png
black friday iulius town
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1318 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006746 (s)