News Flash:

Nationala Romaniei de fotbal in sala a naturalizat doi brazilieni

29 August 2017
948 Vizualizari | 0 Comentarii
futsal
Nationala de futsal a Romaniei s-a intarit cu doi dintre cei mai buni „stranieri” din Liga I! Brazilienii Sávio Valadares si Felipe Oliveira, legitimati la Informatica Timisoara, au primit cetatenia romana si vor putea evolua pentru prima noastra reprezentativa.
Sávio si Felipe Oliveira vor face astfel parte din lotul tricolorilor pentru dubla cu Georgia, din barajul pentru calificarea la Campionatul European de futsal din Slovenia, de anul viitor. Cei doi brazilieni au depus in aceasta dimineata juramantul pentru obtinerea cetateniei romane. 
”Sunt foarte fericit, deja ma gandesc la barajul cu Georgia pe care imi doresc sa-l castigam. Ma bucur ca voi putea sa ajut echipa nationala”, a declarat Savio pentru www.frf.ro.
La randul sau, Filipe OIiveira a promis ca va da totul pentru tricolor. ”Sunt mandru de aceast lucru, acum sunt roman, ne dorim sa mergem la Euro 2018. Sunt foarte entuziasmat, saptamana viitoare vom merge la echipa nationala si vom da totul pentru tricolor. Vrem sa castigam, Georgia este o echipa foarte buna, dar eu cred ca daca vom castiga in Romania, ne vom califica mai departe”. 
Robert Lupu, antrenor-jucator la Informatica, dar si la echipa nationala, a fost cel care a insistat pentru naturalizarea celor doi brazilieni. Lupu ii cunoaste cel mai bine pe Sávio si Felipe Oliveira, despre care a spus acum cateva luni ca ar fi utili pentru prima noastra reprezentativa.
In Supercupa de la Lugoj, castigata de Informatica Timisoara, 4-3 cu Autobergamo Deva, Sávio si Felipe Oliveira au fost cei mai buni de pe teren. Primul a marcat un gol, in timp ce Felipe Oliveira a reusit o dubla.
Barajul cu Georgia se va disputa in dubla mansa, pe 12 septembrie in Romania ( Deva) si pe 26 septembrie in deplasare.

filipe oiiveira
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1285 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005210 (s)