News Flash:

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au castigat al treilea titlu al sezonului, la Winston-Salem, SUA

26 August 2017
796 Vizualizari | 0 Comentarii
tecau si rojer2
Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au castigat, vineri noapte, finala turneului de categorie ATP 250 de la Winston-Salem (Statele Unite ale Americii), cu scorul de 6-3, 6-4, in fata perechii sud-americane formate din Julio Peralta si Horatio Zeballos (Chile / Argentina).
Jean-Julien Rojer este cu 17 zile mai mic decat Roger Federer, iar in finala de vineri a avut de infruntat, alaturi de Horia, doar doua mingi de break ale adversarilor, in ultimele doua ture de serviciu din meci. Tecau si Rojer au facut diferenta la inceputul fiecarui set si au gestionat bine avantajul, trecandu-si in cont, dupa doar 66 de minute, al treilea titlu al sezonului, dupa victoriile de la Dubai (turneu din seria ATP 500) si Geneva (ATP 250).
Perechea romano-olandeza primeste o gura de oxigen importanta inainte de ultimul turneu de Mare Slem al anului. Tecau si Rojer nu si-au pierdut serviciul la Winston-Salem si au motive sa spere ca vor reusi in sfarsit sa depaseasca faza optimilor de finala intr-unul dintre cele patru concursuri de Grand Slam ale anului - un rezultat-salvator pe ultima suta de metri a sezonului 2017, dupa eliminarea din primul meci de la Wimbledon.
Tecau nu a depasit niciodata faza sferturilor de finala la US Open (2011 si 2015), in timp ce Juls Rojer se mandreste cu semifinala din 2012, jucata alaturi de Aisam-Ul-Haq Qureshi - cel mai bun rezultat al carierei la Flushing Meadows.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006250 (s)