News Flash:

Nadia Comaneci, in New York Times: Simona Halep va ajunge numarul 1 mondial

28 August 2017
1066 Vizualizari | 0 Comentarii
nadia comaneci
Nadia Comaneci a vorbit pentru New York Times despre relatia sa de prietenie cu Simona Halep. Eleva lui Darren Cahill va juca de la ora 2:00, ora Romaniei, cu Maria Sarapova, in primul tur al turneului de la US Open.
"Va ajunge numarul 1 in propriii termeni, nu dupa previziunile cuiva. A pornit de pe locul 150 si a castigat multe turnee. In cele din urma, va ajunge acolo. Va castiga un Grand Slam si va fi numarul 1, apoi vor fi intrebari daca va putea sa o faca din nou. Datorita succesului ei, multi copii vor sa joace tenis in Romania. Este extraordinar pentru Romania si sunt convinsa ca va fi in curand numarul 1", a spus Nadia Comaneci, pentru sursa citata.
Zeita de la Montreal locuieste in Oklahoma si merge de ani buni la US Open. Legatura cu Simona Halep a fost cimentata, in timp, la Bucuresti, prin intermediul lui Ion Tiriac.
"Sa socializam si sa fim impreuna inseamna mult pentru amandoua. Nu ma pot baga in pregatirea ei tehnica, dar cred ca, tinand cont de experienta mea in gimnastica, ai nevoie de multa incredere in tine tot timpul si de tone de repetitii ca sa fii la cel mai inalt nivel. La fel ca in tenis, capeti incredere daca repeti mult in gimnastica. Increderea iti ofera consistenta, iar consistenta iti da increderea ca poti face asta in fiecare zi", a conchis campioana de la Montreal. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004794 (s)