News Flash:

Vreți la mare?

În perioada 31 mai - 20 iunie are loc o nouă ediție a programului social „Litoralul pentru toți”

20 Mai 2024
114 Vizualizari | 0 Comentarii
Sursa foto cugetliber ro


Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) anunță lansarea unei noi ediții a programului social „Litoralul pentru toți”, care va avea loc în perioada 31 mai - 20 iunie. În acest interval, turiștii au posibilitatea să se cazeze în hotelurile de două, trei sau patru stele de pe litoralul românesc, la tarife începând de la 35 de lei pe noapte de persoană, tarife ce sunt cu până la 70% mai mici decât cele din vârful sezonului.

Până în prezent, peste 65 de unități de cazare din toate stațiunile de pe litoral s-au alăturat programului, oferind aproximativ 8.000 de locuri de cazare pe noapte. FPTR estimează că până la începutul programului, peste 100 de hoteluri se vor înscrie, ajungând la aproximativ 10.000 de locuri de cazare pe noapte.

 „Continuăm acest program de succes, pe care românii îl așteaptă în fiecare an. Este perioada în care prețurile pe litoral sunt cu până la 70% mai mici decât în vârf de sezon, iar pentru mulți turiști reprezintă, poate, singura variantă prin care pot merge în vacanță la mare câteva zile. Cele mai multe hoteluri vor fi deschise începând cu sfârșitul lunii mai, iar turiștii pot face deja rezervări de sejururi. În fiecare an, programul nostru a demonstrat că poate aduce bucurie și relaxare pentru mii de familii care doresc să viziteze litoralul românesc. Scopul nostru este să oferim oportunitatea unui concediu accesibil pentru toți românii, indiferent de buget, într-o perioadă în care prețurile sunt mult mai avantajoase”, a afirmat Dragoș Răducan, președintele FPTR.


Conform informațiilor disponibile pe site-urile hotelurilor și operatorilor de turism, până pe data de 20 iunie, românii pot opta pentru un sejur la mare la prețuri începând de la 35 de lei pe noapte de persoană, cazare fără mic dejun, la un hotel de două stele din stațiunea Eforie Nord. În stațiunea Mamaia, prețurile încep de la 100 de lei pe noapte de persoană în camera dublă, ofertă valabilă la un hotel de trei stele, în timp ce în celelalte stațiuni din sudul litoralului, tarifele pornesc de la 57 de lei pe noapte de persoană în camera dublă la un hotel de trei stele. Pentru cei care preferă pachete all-inclusive, acestea sunt disponibile la prețuri ce încep de la 200 de lei pe noapte de persoană în camera dublă la o unitate de trei stele din stațiunea Jupiter. Ca și în edițiile anterioare, pachetele turistice pot fi achitate și cu vouchere de vacanță.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005525 (s)