News Flash:

Nu ai grijă, plătești!

Amendă de 5.000 de lei pentru organizatorii Festivalului Plai, din cauza deteriorării gazonului din Piața Unirii din Timișoara

14 Septembrie 2023
159 Vizualizari | 0 Comentarii

Organizatorii Festivalului Plai au primit o amendă de 5.000 de lei pentru deteriorarea gazonului din Piața Unirii din Timișoara. Această deteriorare s-a produs în urma amplasării unui labirint de lumini, compus din 23 de corturi gonflabile, pe spațiul verde al Pieței Unirii în weekendul trecut. Polițiștii locali au constatat pagubele aduse gazonului și au decis să sancționeze organizatorii cu suma menționată.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au luat, în cursul zilei de ieri, măsura sancționării contravenționale în cazul Centrului Cultural Plai, care a organizat un eveniment în intervalul 06-10.09.2023, în Piața Unirii din Timișoara. În cadrul manifestării au fost amplasate pe spațiul verde mai multe corturi gonflabile, fiind deteriorat gazonul din locația menționată”, a declarat Poliția Locală.

În plus față de amenda primită, organizatorii festivalului au fost obligați să efectueze lucrările necesare pentru refacerea gazonului din Piața Unirii.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006608 (s)