News Flash:

Nu uita de Campania TIMPARK!

Donează sânge și beneficiezi de parcare gratuită timp de o lună în zonele roșie, galbenă și albastră din Timișoara

27 Martie 2024
69 Vizualizari | 0 Comentarii


Serviciul Public de Interes Local pentru Administrarea Parcărilor Publice din Municipiul Timișoara – TIMPARK dorește să reamintească proprietarilor de vehicule despre inițiativa implementată în aprilie 2022, ce oferă posibilitatea obținerii unui abonament gratuit, de tip COMBINAT, pentru staționarea în zonele roșie, galbenă și albastră, timp de o lună, pentru persoanele care donează sânge.

Pentru a beneficia de acest drept, donatorii trebuie să se prezinte la sediul Serviciului Public de Interes Local pentru Administrarea Parcărilor Publice din Municipiul Timișoara – TIMPARK, situat pe strada Splaiul Nicolae Titulescu, nr. 10, în intervalul orar 08:00 – 20:00, cu documentele justificative eliberate de instituția medicală unde au donat sânge, alături de cartea de identitate (buletin) și certificatul de înmatriculare al vehiculului cu ITP valabil. Astfel, donatorii nu doar că primesc recunoaștere morală pentru gestul lor, ci și un beneficiu concret în viața de zi cu zi.

Această inițiativă reprezintă o formă de apreciere și încurajare a donatorilor de sânge, recunoscând importanța contribuției lor în asigurarea necesarului de sânge pentru transfuzii și tratamente medicale urgente.

Reține! Toate documentele trebuie să fie prezentate atât în original, cât și în copie xerox. Pentru a beneficia de abonament, este necesar ca persoana care a donat sânge să fie proprietarul vehiculului pentru care solicită abonamentul. În toate documentele prezentate, trebuie să figureze obligatoriu persoana care este menționată ca donator de sânge în adeverința eliberată de Centrul de Transfuzii. Pentru acest tip de abonament, solicitantul trebuie să achite doar contravaloarea imprimatului eliberat de operator, respectiv suma de 6 lei.

Pentru informații suplimentare sau nelămuriri, vă rugăm să accesați site-ul www.timpark.ro sau să ne contactați pe pagina oficială Timpark de pe Facebook sau la numărul de telefon 0256493393.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005794 (s)