News Flash:

Vor avea loc lucrări de modernizare la spital

Municipalitatea va reabilita instalația electrică de la Clinicile Noi

19 Aprilie 2023
235 Vizualizari | 0 Comentarii

Prin intermediul Spitalului Municipal Timișoara, Primăria Timișoara va îmbunătăți sistemul de siguranță împotriva incendiilor în cadrul clădirii care găzduiește Clinicile Noi. Proiectul, numit "Creșterea siguranței pacienților în structuri spitalicești publice - modernizare și extindere a infrastructurii de energie electrică și a IDSAI în cadrul SCMUT-Clinicile Noi", a fost lansat în licitație publică. Valoarea totală a investiției este de 10.623.452,43 lei, inclusiv TVA.

Proiectul va viza intervenții și modernizări ale infrastructurii electrice și ale sistemului de alertă și siguranță la incendiu. În prezent, spitalul este dotat parțial cu instalații de detecție la incendiu care nu sunt conform regulilor, iar expertiza arată că instalația electrică este într-o stare avansată de degradare, din cauza modificărilor succesive ce au dus la supraîncărcarea rețelelor și un grad ridicat de risc.

Finanțarea proiectului se face prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), iar cei doi parteneri - Municipiul Timișoara (lider de proiect) și Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara (partener) nu trebuie să contribuie financiar, deoarece finanțarea nerambursabilă este de 100%.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005550 (s)