News Flash:

Mos Craciun a impartit daruri la Caminul pentru Persoane Varstnice din Resita

23 Decembrie 2016
987 Vizualizari | 0 Comentarii
batrani
Cei aproximativ 200 de beneficiari ai Caminului pentru Persoane Varstnice din Resita s-au intalnit, joi, cu Mos Craciun, intr-o atmosfera de sarbatoare. 
'Sunt si eu la fel de emotionat ca persoanele varstnice, care l-au primit atat de frumos pe Mos Craciun. Eu le doresc tuturor sa intampine sarbatorile de iarna cu multa sanatate si cu liniste sufleteasca. Imi doresc ca toti sa aiba parte de un Craciun fericit! Si atat cat putem, noi, angajatii Consiliului Judetean, vom fi alaturi de ei', a declarat vicepresedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Ionut Mihai Popovici. 
Fiecare beneficiar, dar si salariatii Caminului pentru Persoane Varstnice din Resita au primit cadouri si s-au bucurat de colindele interpretate de Camelia Bojin Ceocu. 
'Nu este pentru prima data cand organizam astfel de manifestari dedicate beneficiarilor nostri. Incercam, cu orice prilej, sa le aducem un pic de bucurie in suflete. Aici suntem ca intr-o familie si traim, impreuna, si bucuriile, si tristetile', a afirmat Oana Glavan-Cenan, director adjunct al Caminului pentru Persoane Varstnice Resita. AGERPRES 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006761 (s)