News Flash:

Moarte suspecta la Braila. Un bebelus de 4 luni fara probleme medicale cunoscute a fost gasit mort

23 August 2018
696 Vizualizari | 0 Comentarii
maternitate2

Un bebelus de doar patru luni din Braila, care ar fi fost consultat recent de un medic, a fost gasit mort in casa de catre mama sa, o tanara de 16 ani. Politistii au deschis o ancheta si trateaza moartea copilului ca fiind suspecta.
Incidentul a avut loc miercuri in localitatea Salcia din judetul Braila. Moartea bebelusului de patru luni a fost anuntata la Politie de mama, o tanara de 16 ani.

Aceasta i-a sunat pe politisti si le-a spus ca a gasit copilul decedat intr-o camera a locuintei.

Anchetatorii care s-au deplasat la fata locului au stabilit ca bebelusul nu avea urme de violenta si au transportat cadavrul la Serviciul de Medicina Legala pentru necropsie.
TMama copilului a sunat la Politie si a anuntat ca a gasit bebelusul decedat, acesta se afla intr-o camera a casei. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala. In acest caz s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpa”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al IPJ Braila, Laura Dan.


Politistii au deschis o ancheta si trateaza moartea copilului ca fiind suspecta, in conditiile in care acesta fusese vazut recent de un medic, potrivit unor surse apropiate anchetei. Aceleasi surse sustin ca medicul nu a descoperit probleme de sanatate care ar fi putut sa-i puna bebelusului viata in pericol.

Anchetatorii asteapta acum rezultatele necropsiei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004699 (s)