News Flash:

Eugen Tomac: Liviu Dragnea se crede Ceausescu, se repeta scenariul cu "agenturili straine"

22 August 2018
759 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea5

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a scris miercuri pe Facebook, despre tentativa de asasinat acuzata de presedintele PSD Liviu Dragnea, ca liderul social-democratilor „a pierdut contactul cu realitatea" si „se crede Ceausescu” prin repetarea scenariului cu „agenturili straine" care vor sa-l elimine.
„Liviu Dragnea se crede Ceausescu. Asa cum pe Ceausescu au vrut sa il indeparteze <agenturili straine>, lui Dragnea i-a pus ochi rai <un om foarte celebru in lume>. Scenariul se repeta...Deja s-a creat o monstruoasa coalitie a celebritatilor mondiale pentru debarcarea sau chiar eliminarea fizica a mult mai cunoscutului Liviu Dragnea din Teleorman. Se pare ca detinatorul adevarului absolut, al treilea om in statul roman si presedinte al partidului de guvernamant, a pierdut contactul cu realitatea si, in disperare de cauza, da drumul intregii sale imaginatii pentru a convinge ca fara el nu se poate intampla nimic bun in Romania. Adevarul este ca, la fel ca Nicolae Ceausescu, Liviu Dragnea nu are nevoie de niciun ajutor pentru a se auto-elimina din politica romaneasca", a precizat presedintele PMP, Eugen Tomac.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat, marti, ca a existat o tentativa de asasinat la adresa sa, patru cetateni straini venind in Romania cu acesta scop, la initiativa unui om celebru in lume.

"Am avut anul trecut o tentativa, in aprilie. Nu vreau sa povestesc, pentru ca nu este cazul. Au venit patru straini in Romania, cazati la Athenee Palace, ma rog am scapat. Dar asta nu inseamna ca o sa imi iau paza. Da (au ajuns la mine- n.r.)", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.
Presedintele PSD spune ca stie cine e in spatele actiunii, dar nu a facut public numele.

"Suntem intr-un stat mafiot. Statul paralel este o mafie. Stiu ca s-a cercetat, mai departe nu stiu. Da, dar nu pot sa spun asta (cine i-a platit – n.r.). Da, un om foarte celebru in lume. Nu, nu ma gandesc la el (Soros – n.r). El se gandeste la mine", a mai spus Dragnea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1275 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006917 (s)