News Flash:

MOARTE CUMPLITA! Izabela, o voleibalista romanca de numai 16 ani, A FOST CALCATA de tren cand incerca sa coboare, intr-o gara din Italia, chiar sub ochii iubitului ei (FOTO&VIDEO)

2 Mai 2017
915 Vizualizari | 0 Comentarii
izabela volei
Izabela, o studenta romanca de numai 16 ani, a suferit o moarte cumplita, fiind calcata de tren in momentul in care a incercat sa coboare, pentru a fi alaturi de iubitul ei, scrie presa locala.
Potrivit primelor informatii, Izabela Virtopeanu, studenta si componenta a unei echipe de volei care activa in liga secunda italiana, Volley Certosa, a fost victima unui accident absurd, petrecut in gara din Parona (Italia).
Fata calatorea impreuna cu iubitul ei cu un tren regional, care se deplasa de la Mortara la Milano. Se pare tanara a incercat sa coboare din tren, dupa ce acesta se pusese deja in miscare, si a ramas blocata intre usi, ajungand apoi sub rotile trenului.
Politistii incearca sa afle de ce a vrut sa coboare tanara, dupa ce trenul se pusese in miscare, tinand cont de faptul ca iubitul ei se afla deja pe peron.
 observator.tv

Galerie Video


izabela izabela virtopeanu volley certosa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004997 (s)