News Flash:

Rujeola a mai facut o victima la Timisoara! O fetita de noua ani a murit la Spitalul de Boli Infectioase

2 Mai 2017
961 Vizualizari | 0 Comentarii
bebelus rujeola
fata in varsta de noua ani si zece luni internata cu rujeola la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara a murit in urma unei bronhopneumonii. Acesta este cel de-al 24-lea caz de deces inregistrat in Romania din cauza rujeolei.

Purtatorul de cuvant al Spitalului de Boli Infectioase "Victor Babes" din Timisoara, medicul Virgil Musta, a declarat, luni, ca fetita avea noua ani si zece luni si a murit sambata in urma unei bronhopneumonii.

„O fata de noua ani si zece luni, cu multiple comorbiditati, a fost internata aproximativ doua saptamani la noi in spital, in Sectia de Terapie Intensiva, cu insuficienta respiratorie si sambata a decedat, a facut o bronhopneumonie. Fata avea rujeola, dar si alte afectiuni", a afirmat Virgil Musta.
Potrivit Mediafax, fata care a murit era din comuna Sanandrei, judetul Timis.

Pana la data de 28 aprilie, fusesera inregistrate 23 de decese cauzate de epidemia de rujeola.

„Numarul total de cazuri confirmate cu rujeola in Romania raportate pana la data de 28.04.2017 este 5119, din care 23 de decese (7 in judetul Timis, 5 in judetul Arad, 5 in judetul Dolj, 3 in judetul Caras Severin, 1 in judetul Calarasi, 1 in judetul Satu Mare si 1 in Bucuresti). S-au inregistrat cazuri de rujeola in 38 de judete", reiese din raportarea Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile.

fata rujeola virgil musta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006209 (s)