News Flash:

Gabriel Oprea, AUDIAT in secret la Parchetul General

1 Mai 2017
900 Vizualizari | 0 Comentarii
oprea
Generalul Gabriel Oprea ar fi fost audiat in secret la Parchetul General, joi, in dosarul care ancheteaza evenimentele de la alegerile din 2009.

Se pare ca a recunoscut intalnirea in fata procurorilor faptul ca in seara alegerilor din 2009, Laura Codruta Kovesi si Florian Coldea au fost prezenti la respectiva intalnire, informeaza Romania TV, in emisiunea ”Editia de seara”.
De asemenea, Gabriela Oprea a negat faptul ca ar fi fost implicati in vreun fel in fraudarea alegerilor prezidentiale.

Solicitat sa comenteze aceste informatii, Dan Andronic, cel care a facut dezvaluirile despre noaptea alegerilor din 2009, sustine ca el nu a primit nicio citatie, dar faptul ca Oprea a recunoscut in fata procurorilor ca Laura Codruta Kovesi se afla la el acasa in noaptea alegerilor va ridica mari semne de intrebare.

”Pana la urma nu a facut altceva decat sa recunoasca evidenta. Cred ca a fost o balbaiala in modul in care au gestionat acest eveniment, pentru ca toata lumea s-a ferit sa pronunte numele Laurei Codruta Kovesi. Confirmarea prezentei Laurei Codruta Kovesi, pe atunci procuror general al Romaniei, va ridica mari semne de intrebare, pentru ca nu cred ca se va insista cu varianta asta a zilei de nastere a lui Neculai Ontanu.”, a declarat Dan Andronic, la Romania TV. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006608 (s)