News Flash:

Geanina Terceanu, judecatoarea din dosarul Transferurilor, implicata intr-un CUMPLIT ACCIDENT RUTIER

2 Mai 2017
930 Vizualizari | 0 Comentarii
terceanu 1
Fostul judecator Geanina Terceanu a suferit un accident grav de masina, in urma caruia a suferit o ruptura de stern si a avut nevoie de operatie, a declarat, pentru agentia de presa MEDIAFAX, avocatul acesteia, George Moloman.
Accidentul a avut loc sambata, in localitatea Dumbrava din judetul Bacau, in timp ce judecatoarea si viitorul ei sot se indreptau catre Suceava, unde intentionau sa isi petreaca minivacanta de 1 mai, potrivit avocatului George Moloman.
Autoturismul in care se aflau acestia a fost lovit frontal de o alta masina care a incercat sa intoarca pe linia continua, judecatoarea si logodnicul ei fiind inconstienti o perioada de timp, precizeaza sursa citata.
"A trebuit sa se intervina intern din cauza hemoragiei si i s-au taiat 30 de centimetri din intestinul subtire. Va ramane internata o bucata buna de timp, in conditiile in care nu a fost o operatie usoara si aceasta ruptura de stern este destul de delicata, pentru ca sunt oase care nu pot fi puse in ghips", a declarat George Moloman pentru MEDIAFAX.
Geanina Terceanu va ramane internata la Spitalul Judetean Bacau.
"Pacienta este internata pe sectia de Anestezie Terapie Intensiva, a suferit o interventie chirurgicala, este stabila hemodinamic, prognosticul este bun", a declarat corespondentului Medifax Mirela Romanescu, purtator de cuvant al Spitalului Judetean Bacau.
Geanina Terceanu este fosta judecatoare din dosarul Transferurilor, condamnata in prima instanta pentru ca a dat achitari in schimbul banilor.
Geanina Terceanu si fratii Ioan si Victor Becali au fost arestati, pe 20 noiembrie 2015, de magistratii Curtii de Apel Bucuresti, procurorii acuzand-o pe Terceanu ca a luat 220.000 de euro mita pentru a-i achita pe cei doi, dar si pe alti sase oameni de fotbal, in dosarul Transferurilor. Potrivit procurorilor, in 24 februarie 2009, lui Terceanu i-a fost repartizat dosarul care ii viza greii din fotbal. In 3 aprilie 2012, Geanina Terceanu a dispus achitarea tuturor celor opt inculpatii trimisi in judecata in legatura cu efectuarea de tranzactii ilegale la transferurile unor fotbalisti catre cluburi din strainatate. In 12 noiembrie 2012, hotararea de achitare pronuntata de Geanina Terceanu a fost desfiintata printr-o decizie a Curtii de Apel Bucuresti, instanta de control judiciar pronuntand condamnarea inculpatilor la pedepse intre trei si opt ani de inchisoare. In 24 noiembrie 2016, magistratii Curtii de Apel Bucuresti au dat si pronuntarea in dosarul dechis ca urmare a suspiciunii de dare de mita pentru achitari. Magistratii au condamnat-o pe Geanina Terceanu la 5 ani si 6 luni de inchisoare, pe Ioan Becali la 7 ani si 4 luni de inchisoare, pe Victor Becali la 5 ani si 8 luni de inchisoare si pe Cristian Borcea la 7 ani si 10 luni de inchisoare. Sentinta nu a fost una definitiva.
Ea a fost suspendata din functie ca urmare a arestarii.

george moloman
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006335 (s)