News Flash:

Misterul se adanceste in cazul tragediei din Dunare! Cadavrele sunt de negasit, iar seful operatiunii de cautare dezvaluie detalii cutremuratoare

11 Octombrie 2017
2000 Vizualizari | 0 Comentarii
masina dunare
Misterul se adanceste in cazul tragediei de pe Dunare. Patru oameni, o familie cu doi copii, sunt si acum cautati dupa ce, sambata, au plonjat cu masina in apa. S-a intamplat in comuna Coronini din judetul Caras-Severin. Doar soferul a reusit sa se salveze. 
Maiorul George Cozariuc de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Semenic”, cel care a condus operatiunea de cautare a familiei, a declarat in cadrul unei emisiuni radio, ca in autoturism nu a fost gasita nicio persoana. 
Portierele erau blocate, parbrizul si luneta intacte, doar geamurile laterale erau sparte, dar nu cel din sanga fata, locul soferului. 
Foarte curios, bancheta ocupantilor din spate lipsea si ea. Pentru asta, insa, maiorul are o explicatie.
"Exista doua posibilitati. Ori sa nu fie de la inceput in autoturism, ori sa se fi desprins in urma impactului care a avut loc si sa fi iesit din masina", a spus Cozariuc, prim adjunct al comandantului ISU Caras-Severin.
Masina care a plonjat sambata in Dunare este supusa acum unei expertize tehnice, iar in cauza a fost intocmit dosar de cercetare penala pentru vatamare corporala din culpa. Fara cadavre, insa, nu se poate face o alta incadrare juridica.
„Pana la gasirea victimelor, cautarile vor continua zilnic si vor fi efectuate de un echipaj cu o barca de la Sectia de Pompieri Moldova-Noua, un echipaj cu o ambarcatiune de la Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara si un echipaj cu o ambarcatiune de la Politia Navala”, a mai spus maiorul George Cozariuc, potrivit radioresita.ro.
Masina care a plonjat sambata in Dunare a fost gasita si scoasa din apa duminica dupa-amiaza, fara a fi gasite in el persoane. Potrivit soferului, in autoturism ar fi fost inca patru persoane, membri ai aceleiasi familii - tatal, de 48 de ani, mama, de 40 de ani, precum si doi dintre copiii acestora, un baiat de 22 de ani si o fetita in varsta de trei ani. 
 sursa: observator.tv

misterul dunare caras-severin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006631 (s)