News Flash:

Catalin Botezatu, in doliu! Mesajul sfasietor al designerului

31 Octombrie 2017
1307 Vizualizari | 0 Comentarii
bote2
Catalin Botezatu trece prin momente cumplite. O persoana draga din viata lui a murit, iar golul lasat in inima creatorului de moda e imens. Celebrul designer a facut public un mesaj emotionant care poate fi noi, toti, o lectie de viata.

Cand si-a exprimat sentimentele traite dupa aflarea vestii mortii persoanei drage, Catalin Botezatu nu facut public numele acesteia. Iar in dreptul mesajului trist a postat o imagine cu el, care sta cu spatele la camera de fotografiat.


"Cand cineva drag moare, nu cred ca este de datoria noastra sa intelegem acest fapt, deoarece intelegerea este probabil ultimul sentiment de care ai parte. Mai degraba o acceptam de fiecare data ca fiind un act divin, indiferent de circumstante si invatam ceva din trecerea lor in lumea cealalta. Cand cineva moare, sufletul s[u continua sa existe. Este mai bine sa stim ca ei ne pot ajuta si ne pot influenta in continuare viata decat sa incercam sa intelegem ceva de neinteles. Ramai cu bine si Dumnezeu sa te aiba in paza", a scris celebrul designer pe pagina sa de Facebook.

catalin botezatu persoana draga murit trist
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1199 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005622 (s)