News Flash:

Cind semne ca esti prost

2 Noiembrie 2017
1092 Vizualizari | 0 Comentarii
prost
Pentru ca “atunci cand esti prost, tu nu stii, e greu doar pentru cei din jur”, am sa las aici cele mai comune cinci semne care pot aprinde un beculet de alarma. Desigur, nu vor folosi la nimic, pentru ca prostii nu se vor regasi in ele, dar macar le-am strans la un loc.
1.Daca te uiti in oglinda si ai impresia ca esti perfect/a, exista cele mai mari sanse sa fii prost/proasta.
2. Daca nu ai suficient simt al umorului incat sa te poti auto-ironiza, sunt extrem de mari sansele sa fii la fel de prost/proasta.
3. Daca orice gluma la adresa ta ti se pare un atac inadmisibil la augusta-ti faptura, sansele sa fii prost sunt in procent covarsitor.
4. Daca simti cu toata fiinta ta ca ai intotdeauna dreptate si nimic nu reuseste sa te convinga ca poti sa te inseli, cu regret iti spun ca ajungem la aceeasi concluzie: esti prost/proasta.
5. Daca ai impresia ca esti de neinlocuit si ca pozitia centrului Universului se schimba dupa locurile pe care le binecuvantezi tu cu prezenta, well… cred ca e clar deja.
Cam astea sunt cele mai evidente cinci. Daca le constatati la cineva din jur, bine ar fi sa dati bir cu fugitii. Nu de alta, dar prostia nu se vindeca.
sursa: mihaivasilescublog.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005108 (s)