News Flash:

Vrei sa stii daca vei avea o zi buna sau nu? Iata ce spune fiecare zodie

2 Noiembrie 2017
920 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop boala

Horoscop 2 noiembrie 2017 – Berbec

Te grabesti, deoarece crezi ca numai asa vei reusi sa le rezolvi pe toate, desi stii ca nu este nici necesar, nici indicat sa abordezi astfel lucrurile. De multe ori, graba strica treaba!

Horoscop 2 noiembrie 2017 – Taur

Te concentrezi pe ceea ce vrei tu sa faci, dar degeaba, pentru ca ceilalti sunt intr-o cu totul alta stare si iti pot pune bete in roate, chiar si fara sa vrea.

Horoscop 2 noiembrie 2017 – Gemeni

Viteza pe care ceilalti o prefera poate deveni un motiv de stres suplimentar de care chiar nu aveai nevoie. Cu toate acestea, va trebui sa te descurci si in aceste conditii.

Horoscop 2 noiembrie 2017 – Rac

Starea de confuzie poate fi risipita mai usor, daca alegi sa iei problemele pe rand si sa te concentrezi pe fiecare in parte. Daca le iei in brate pe toate, nu vei face decat sa te consumi inutil si sa nu rezolvi… mai nimic.

Horoscop 2 noiembrie 2017 – Leu

S-ar putea sa alegi, fara sa stai prea mult pe ganduri, doar partea care nu iti convine din orice situatie cu care te intalnesti. Vei vedea ca nu iti foloseste la nimic. Incearca sa vezi si partea buna a lucrurilor.

Horoscop 2 noiembrie 2017 – Fecioara

Tot ce faci pare a fi insuficient astazi, din cauza ca te judeci cu asprime si amesteci neimplinirile din alte domenii cu cele legate de cei dragi.

Horoscop 2 noiembrie 2017 – Balanta

Ai ceva pe suflet si se vede imediat sau, cel putin, cei interesati vor vedea imediat. Ai putea primi un ajutor foarte bine tintit de la cineva din familie.

Horoscop 2 noiembrie 2017 – Scorpion

Iti este foarte greu sa te concentrezi si sa asculti ce au de spus cei din anturajul apropiat. Gandurile tale sunt in alta parte, desi ti-e foarte clar ca nu poate iesi nimic bun de acolo…

Horoscop 2 noiembrie 2017 – Sagetator

Este important sa te ocupi de cei dragi, dar fara sa exagerezi. Daca iei decizia sa amani anumite cheltuieli, trebuie sa stii ca vei fi obligat sa le faci mai repede decat te astepti…

Horoscop 2 noiembrie 2017 – Capricorn

Ai lasat nemultumirile legate de situatia din familie sa devina adevarate surse de stres. Astazi ai ocazia sa vezi clar acest lucru, iar dupa ce te luminezi, vei avea si sansa sa indrepti situatia.

Horoscop 2 noiembrie 2017 – Varsator

Treci de la un gand la altul, la fel iti sunt si intentiile, dar si planurile de viitor. Aceasta stare arata un conflict interior de care va trebui sa te ocupi foarte serios. Altfel, te va consuma.

Horoscop 2 noiembrie 2017 – Pesti

Ii supraveghezi cu atentie pe toti cei care ar putea fi tentati sa iti incalce anumite drepturi. Este important ca aceasta observatie continua sa nu-ti ocupe tot timpul si sa nu devina o sursa de stres.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1311 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005892 (s)