News Flash:

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu: "Nu vindem TAROM!"

27 Noiembrie 2013
1346 Vizualizari | 0 Comentarii
Ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, a dat asigurări, marți seară, că nu va vinde TAROM și a confirmat că vor fi achiziționate avioane noi, astfel încât, pe termen mediu și lung, compania aeriană să redevină un brand și să își recapete poziția. "Nu vindem TAROM. Categoric nu vindem TAROM-ul. Vedeți că eu nu prea dau. Eu în general nu prea dau nimic de la minister. Am fost criticată. (..) Cât sunt eu la Ministerul Transporturilor, nu vând TAROM-ul", a spus Ramona Mănescu, la Realitatea TV.

În ceea ce privește achiziția noilor avioane, ministrul a precizat că în prezent se analizează ofertele pentru a vedea care este cea potrivită pentru modelul de business pe care TAROM îl va alege.

"Este adevărat că vom cumpăra avioane noi. Am discutat cu absolut toate companiile și, în prezent, suntem într-un proces de analiză, de studiu, prin care vom vedea ce ofertă este cea mai potrivită companiei TAROM, pentru modelul de business pe care TAROM îl va alege, astfel ca, pe termen mediu și lung, TAROM să redevină un brand așa cum a fost, să își recapete poziția'', a precizat șeful de la Transporturi.

În ceea ce-l privește pe managerul privat de la compania TAROM, Christian Heinzmann, ministrul a reiterat faptul că acesta își va finaliza mandatul de patru ani, întrucât actul adițional care îl limita la un an era ilegal și a stârnit multe reacții.

"Eu încerc să stabilesc acum ce măsură managementul privat existent este o soluție bună sau este cea mai bună soluție pentru companiile pe care le avem în subordine. În măsura în care acești manageri vor dovedi că pot veni cu niște soluții bune pentru companii, pot rentabiliza companiile, pot aduce profit în companii și că într-adevăr sunt dedicați acestor companii sigur că vor rămâne. Domnul Heinzmann va rămâne la TAROM, își va finaliza mandatul de patru ani, iar actul adițional care a fost încheiat prin care i se scurta mandatul la un an era ilegal. Anulând acel act adițional, s-a revenit la contractul inițial de patru ani. Au fost multe reacții", a adăugat Ramona Mănescu. AGERPRES


tarom
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1393 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005623 (s)