News Flash:

Circulatia feroviara in Valea Jiului, intre Banita si Merisor, ramane inchisa pentru a treia zi consecutiv. Vagoanele rasturnate sunt ridicate de trenuri-macara

10 Aprilie 2017
959 Vizualizari | 0 Comentarii
accident feroviar
Circulatia feroviara pe ruta Petrosani - Simeria, pe Valea Jiului, ramane inchisa, pentru a treia zi consecutiv, in zona statiilor Banita - Merisor, unde un tren privat de marfa cu 16 vagoane a deraiat, in prezent doua trenuri-macara intervenind pentru ridicarea vagoanelor rasturnate si a locomotivei. Calatorii din trenuri vor fi transbordati cu microbuze intre statiile Petrosani si Pui si retur, iar trenurile InterRegio de lung parcurs vor circula pe o ruta alternativa.
Purtatorul de cuvant al CFR SA, Oana Branzan, a aratat ca, pentru asigurarea continuitatii transportului feroviar de calatori pe Valea Jiului, pasagerii din trenurile inscrise in circulatie luni si marti vor fi transbordati cu mijloace auto intre statiile Petrosani si Pui si retur, iar trenurile InterRegio de lung parcurs vor circula pe ruta alternativa, prin Filiasi - Orsova - Caransebes - Timisoara/Arad.
 
In prezent, in zona statiilor Banita - Merisor, personalul feroviar intervine cu doua trenuri-macara, de cate 250 de tone fiecare, pentru continuarea operatiunilor de ridicare a vagoanelor rasturnate si a locomotivei.
 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006067 (s)