News Flash:

Ministrul Justitiei, intrebat de descinderile DNA la Guvern: Poate vine o vreme a evaluarilor

28 Septembrie 2017
906 Vizualizari | 0 Comentarii
tudorel toader2
Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat, joi, intrebat de declaratiile potrivit carora procurorii DNA au facut mai multe descinderi la Guvern si ca asta ar putea fi interpretata ca o lovitura de stat, ca "poate vine o vreme a evaluarilor".
"In opinia mea ca ministru al Justitiei, este un subiect extrem de sensibil si nu-mi permit sa-l comentez acum. Poate vine o vreme a evaluarilor, poate vine o vreme in care lucrurile se coaguleaza in vreun fel, capata unitate, contur, dar la momentul acesta nu fac astfel de afirmatii", a declarat Tudorel Toader, intrebat de declaratiile potrivit carora DNA a facut mai multe descinderi la Guvern si ca asta ar putea fi interpretata ca o lovitura de stat.
Presedintele PSD Liviu Dragnea a sugerat, miercuri, ca are dreptate Calin Popescu Tariceanu, care a pretins ca, prin actiunile procurorilor DNA, se incearca practic o lovitura de stat, daramarea Guvernului si destramarea coalitiei.
"Te duci cu gandul acolo (la o lovitura de stat - n.r.), ca e a treia descindere in Guvern, a fost in februarie, a mai fost acum doua luni, urmeaza si asta. Totusi, incep multi oameni sa puna intrebarea - cineva care castiga alegerile are voie sa faca un Guvern sau nu. Sau tot aceleasi forte care hotarau inainte, daca nu vin niste oameni care le convin lor, fac in asa fel incat sa dispara, sa fie un Guvern care de fapt sa nu exprime dorinta legitima a cetatenilor si a Parlamentului, ci sa urmareasca niste interese care nu sunt transparente", a declarat Liviu Dragnea.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004875 (s)