News Flash:

Protest pentru demiterea primarului Nicolae Robu

28 Septembrie 2017
897 Vizualizari | 0 Comentarii
nicolae robu3
Cinci persoane au protestat, miercuri dupa-amiaza, pentru demiterea din functie a primarului Timisoarei, Nicolae Robu, actiunea desfasurandu-se in spatele imobilului Primariei. 
Dupa furtuna din 17 septembrie, pe facebook a aparut un apel prin care se cerea ''demisia primarului Nicolae Robu, vinovat pentru moartea a cel putin unui om si ranirea mai multora, din cauza incompetentei si coruptiei din Primaria Timisoara'' si s-a anuntat un protest in fata primariei. 
''Dupa ce s-a vorbit cu surle si trambite pe cateva posturi tv nationale - binecunoscute ca 'prietene' mie - ca 'timisorenii ies la protest pentru demiterea primarului Nicolae Robu', toata lumea a tacut cand 'evenimentul' s-a consumat. Pentru ca la 'protest' au iesit doar cinci persoane (...). Le multumesc timisorenilor celor multi - sute de mii - care nu s-au lasat si nu se lasa manipulati de nicio campanie, ci judeca lucrurile si apreciaza ce se intampla in oras cu mintea lor, cu bunul simt al lor si cu sufletul lor'', a scris dupa protest, pe pagina sa de facebook, primarul Nicolae Robu. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005041 (s)