News Flash:

Ministrul Justitiei din Spania: Madridul va utiliza toate mijloacele pentru a restabili ordinea in Catalonia. Politia spaniola s-a comportat exemplar

2 Octombrie 2017
788 Vizualizari | 0 Comentarii
catalonia2
Rafael Catala, ministrul spaniol al Justitiei, a afirmat, luni, ca Guvernul de la Madrid va utiliza toate mijloacele pe care le are la dispozitie pentru a restabili ordinea constitutionala in Catalonia, adaugand ca Politia spaniola s-a comportat exemplar, relateaza Bloomberg.
”Intotdeauna am spus ca vom folosi orice mijloace legale, toate mecanismele si prerogativele Guvernului”, a afirmat Catala, intr-un interviu acordat pentru postul TVE.
Ministrul spaniol al Justitiei a laudat operatiunile Politiei Nationale, afirmand ca politistii s-au comportat ”exemplar”, ca raspunsul lor a fost proportional si ca nu au folosit violenta in mod nejustificat.
Intrebat daca ia in considerare activarea articolului din constitutia Spaniei care prevede suspendarea autonomiei regiunii Catalonia, Catala a precizat ca responsabilitatea Guvernului este de a rezolva toate problemele si de a se asigura ca principiul suprematiei legii nu este incalcat in nicio regiune spaniola. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1359 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005519 (s)