News Flash:

BREAKING NEWS: KUN AGUERO, fotbalistul lui Manchester City, ranit intr-un accident FOARTE GRAV de circulatie petrecut azi-noapte

29 Septembrie 2017
850 Vizualizari | 0 Comentarii
aguero
Fotbalistul argentinian al echipei Manchester City, Sergio Aguero, a fost implicat, joi seara, intr-un accident de masina in Olanda, la Amsterdam, informeaza presa argentiniana, citata de Sky Sports.
Jucatorul in varsta de 29 de ani si-a fracturat o coasta dupa ce taxiul cu care se intorcea de la un concert al artistului columbian Maluma a lovit un stalp de iluminat. Politia olandeza a confirmat ca doi oameni au fost raniti si transportati la spital, dar nu a mentionat numele victimelor.
Fotbalistul se afla in drum spre aeroport pentru a reveni la Manchester, mentioneaza sursa amintita.
Ulterior, fosta echipa a lui Aguero, Independiente, si-a aratat sustinerea printr-o postare publicata pe Twitter: "Forta si recuperare rapida. Clubul Independiente este alaturi de tine in acest moment dificil".
Sergio Aguero evolueaza la Manchester City din 2011, perioada in care a cucerit doua titluri de campion al Angliei si a reusit sa marcheze 176 de goluri, in 261 de meciuri.
Sambata, de la 19:30, Manchester City va intalni campioana en titre Chelsea, in deplasare, in etapa a saptea din campionatul Angliei.

manchester city sergio aguero maluma
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1284 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005134 (s)