News Flash:

Ministrul Comunicatiilor a cerut demisia conducerii Postei Romane

11 Septembrie 2017
910 Vizualizari | 0 Comentarii
postas1
Ministrul Comunicatiilor, Lucian Sova, a cerut, luni, demisia membrilor Consiliului de Administratie al Postei Romane si a directorului general interimar, Andrei Stanescu, "din cauza managementului defectuos din ultimul an". Ministrul va trimite Corpul de Control la companie.
Corpul de control al ministrului la Posta Romana va verifica, intre altele, modul de indeplinire a masurilor dispuse de Consiliul Concurentei cu ocazia aplicarii sanctiunii contraventionale care a condus la acumularea datoriilor catre bugetul de stat, se arata intr-un comunicat de presa al ministerului.
Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI) intreprinde toate masurile legale posibile pentru a evita ca aceasta companie sa intre in incapacitate de plata si pentru a putea incepe punerea in aplicare a unui plan strategic de redresare a acesteia, elaborat in ultimele doua luni.
MCSI considera ca situatia in care se afla compania nu este numai urmare a “grelei mosteniri”, ci si a perpetuarii aceleasi stari de fapt, fara ca managementul executiv sau neexecutiv sa ia vreo masura legala de relansare a activitatii.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1107 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004679 (s)