News Flash:

Ministrul Bodog anunta o noua lege a Sanatatii

9 Martie 2017
896 Vizualizari | 0 Comentarii
florian bodog
Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat joi ca ministerul pregateste o noua lege a sanatatii pana la sfarsitul acestui an si a subliniat ca isi doreste ca aceasta sa fie una clara si sa nu necesite norme de aplicare. 


Ministrul a spus ca legea ar trebui sa fie conceputa ca un "Codex" de legi ale sanatatii si nu ca o lege care sa grupeze toate problemele din sanatate.  Bodog a afirmat ca Ministerul Sanatatii va aduce ”pe procedura de nevoi speciale” toate medicamentele care sunt semnalate de catre comisiile de specialitate ca fiind necesare. 


"Medicamentele le voi aduce pe procedura de nevoi speciale, insa procedura de nevoi speciale va fi setata in asa fel incat sa existe continuitate. Deci, nu vreau sa aduc medicamente ca sa rezolv o problema de imagine astazi. Vreau sa asigur continuitatea si acesta este motivul pentru care echipa de la ANM si cea de la Unifarm au luat legatura cu firmele producatoare romanesti care, culmea, produc aceste medicamente pentru export, insa nu si le-au inregistrat in tara din cauza unor probleme tehnice si din cauza pretului", a afirmat demnitarul. 


El a spus ca Ministerul Sanatatii trebuie sa aiba informatiile cu privire la situatia stocurilor de medicamente. Bodog a semnalat faptul ca nu sunt raportate toate stocurile de medicamente, acest lucru urmand a fi sanctionat. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005316 (s)