News Flash:

Un tramvai din Zurich, Elvetia a transportat timp de 6 ore un barbat mort

14 Iulie 2021
977 Vizualizari | 0 Comentarii
tramvaiul care uneste tari

    Un caz straniu s-a produs in orasul Zurich din Elvetia unde un sofer de tramvai a transportat, timp de 6 ore, un barbat care murise. Cu toate ca linia respectiva este extrem de circulata, niciunul din miile de pasageri care au tranzitat in intervalul de timp amintit mai sus nu au sesizat faptul ca acesta murise.Barbatul a urcat in tramvai in jurul orei 6:21 dimineata iar in jurul orei 13:15, o asistenta a sesizat ca este ceva in neregula cu barbatul, a sesizat soferul tramvailui care a sunat la numarul unic de urgenta.
Un barbat mort a fost plimbat 6 ore cu un tramvai din Zurich

   Incidentul s-a produs in cel mai mare oras din Elvetia, Zurich. Barbatul care era croitor de profesie s-a urcat la ora 06:21 in tramvai iar in urma unui atac de cord a murit. Barbatul mergea la serviciu iar pentru ca nu a ajuns la job, la ora 08:30 un coleg de munca i-a sunat fiul spunandu-i ca tatal sau nu a intarziat niciodata in 40 de ani,totusi, dupa cateva ore, mai exact in jurul orei 13, o asistenta a urcat in tramvai si a observat ceva suspect la barbat. Femeia l-a anuntat pe vatmanul care a sunat de urgenta la o ambulanta. Medicii veniti la fata locului au putut doar sa constate decesul.

Este ireal faptul ca tramvaiul facuse 4 curse complete si aproximativ 1200 de persoane au tranzitat mijlocul de transport in comun si nimeni nu a observat faptul ca barbatului ii este rau sau ca este decedat. Fiul barbatului s-a aratat socat de faptul ca oamenii au dat dovada de ignoranta

”Ignoranta oamenilor ma socheaza”, a spus fiul barbatului. ” Oamenii sunt preocupati prea mult de ei insisi si nici macar nu observa ce se intampla in jurul lor”, a adaugat el.

Barbatul, nascut in Italia, se afla de la varsta de 21 de ani in Elvetia, unde a mers sa fie creator de moda.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005754 (s)