News Flash:

Mii de aradeni au petrecut Revelionul in strada

1 Ianuarie 2017
1101 Vizualizari | 0 Comentarii
revelin arad
Aproximativ 10.000 de persoane au petrecut Revelionul în PiaÅ£a Primăriei din PiteÅŸti, iar la Arad câteva mii de oameni au fost prezenÅ£i la petrecerea organizată de municipalitate în centru, transmit corespondenÅ£ii MEDIAFAX.

Cu mai bine de o oră înainte de miezul nopÅ£ii, mii de persoane s-au adunat în PiaÅ£a Primăriei din centrul PiteÅŸtiului, pentru a participa la petrecerea de Revelion organizată de municipalitate.

Elena Ionescu (ex-Mandinga) a fost prima care a urcat pe scenă. La miezul nopÅ£ii numărul celor prezenÅ£i a crescut la aproximativ 10.000 de persoane. Imediat după numărătaorea inversă care a anunÅ£at trecerea în noul an, toÅ£i cei prezenÅ£i s-au putut bucura de un foc de artificii.

Pentru că a fost primul an când municipalitatea nu a mai oferit ÅŸampanie petrecăreÅ£ilor, cei prezenÅ£i ÅŸi-au adus de băut de acasă. MulÅ£i dintre ei au venit ÅŸi cu artificii, dar ÅŸi cu lampioane. Petrecerea în aer liber, la minus 6 grade, a continuat cu un concert susÅ£inut de DirecÅ£ia 5.

 
Dacă petrecăreÅ£ii s-au bucurat de un Revelion 2017 cu muzică bună ÅŸi cei dragi aproape, nu acelaÅŸi lucru îl pot spune cei care s-au aflat la datorie, printre care ÅŸi angajaÅ£ii de la salubritatea stradală, care au strâns sticlele sparte, paharele ÅŸi resturile de la artificii lăsate de piteÅŸteni în urmă.

Pentru că nu au fost solicitări, anul acesta de Revelion la Piteşti nu au fost oficiate căsătorii.

La Arad, câteva mii de oameni au petrecut Revelionul în stradă, în piaÅ£a centrală din faÅ£a Primăriei Municipiului Arad, fără vedete de primă mână, însă cu distracÅ£ie ÅŸi voie bună cât încape.

La Revelionul popular din acest an au fost invitate să cânte mai multe formaÅ£ii locale, iar Primăria pare să fi mizat mai mult pe focul de artificii. Pe scena din faÅ£a Palatului Administrativ au urcat, cu începere de la ora 22.30, Nova Band, Hidro Grup 8 ÅŸi Q Band ÅŸi Claudia Iuga.

Numărătoarea inversă a fost făcută de primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006976 (s)