News Flash:

REVELION in strada la Timisoara! Programul concertelor din noaptea dintre ani

31 Decembrie 2016
1186 Vizualizari | 0 Comentarii
revelion timisoara 1
Sambata, 31 decembrie 2016, de la ora 20:00, Primaria Municipiului Timisoara prin Casa de Cultura a Municipiului ii invita pe toti timisorenii sa petreaca Revelionul 2017 in aer liber, in Piata Victoriei, unde sunt programate mai multe concerte, dar si un foc de artificii la miezul noptii. Accesul este liber!
Program Revelion 2017 in Piata Victoriei din Timisoara
20:00 – Geo Da Silva & Sean Norvis
21:00 – ALPHA Team
22:00 – Cobzality
23:00 – Stefan Banica
24:00 – Foc de artificii
Geo Da Silva si-a inceput cariera in anul 1994, ca DJ si MC in diverse cluburi. Zece ani mai tarziu a lansat proiectul „Funky DJ’s”, apoi un album solo, in anul 2007, pe care l-a promovat intr-un turneu international, care a inclus 25 tari. Sean Norvis & Geo Da Silva pregatesc pentru noaptea dintre ani un concert care va include piese in prima auditie: „We love the DJ” si „Johnny B”.
ALPHA Team este un band vocal-instrumental timisorean, care abordeaza cover-uri din cele mai variate stiluri ale muzicii de larg consum, reunind in componenta unii dintre cei mai valorosi muzicieni locali.
Dupa multe calatorii prin toata lumea, doi dintre percutionistii de marca de la Sistem, Florin Romascu si Robert Magheti au hotarat sa inceapa un nou proiect muzical prin care sa declare: „suntem mandri ca suntem romani!”. Astfel, alaturi de colegii lor Victor Mihailescu (studio production) si Bianca Purcarea (solist vocal) s-a nascut Cobzality, un proiect cu suflet romanesc, un proiect care imbina muzica traditionala, cu sonoritati moderne.
Stefan Banica este cantaret, compozitor, textier, orchestrator, prezentator, actor de film si de teatru. Cariera sa muzicala a inceput in 1992, cand a inregistrat primul album, „Un actor, un rock’n’roll”. Stefan a lansat pana in prezent 15 discuri, a sustinut mii de concerte in intreaga tara, iar din anul 2002 si pana in prezent, a avut nu mai putin de 58 de concerte de Craciun „sold out” la Sala Palatului din Bucuresti.
Evenimentul de Revelion 2017 in Piata Victoriei din Timisoara este organizat de Primaria Timisoara.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006962 (s)