News Flash:

Primul ministru Sorin Grindeanu anunta cand va fi structurat viitorul guvern al tarii

31 Decembrie 2016
956 Vizualizari | 0 Comentarii
sorin grindeanu 1
Noul premier desemnat al Romaniei, Sorin Grindeanu, a declarat vineri seara, la Timisoara, ca structura viitorului guvern va fi discutata saptamana viitoare, in forurile politice, intrucat este vorba despre un Cabinet politic. 


''Fiind un guvern politic, tot ceea ce inseamna structura si nominalizari le vom discuta saptamana viitoare, in forurile politice'', a afirmat Sorin Grindeanu. 


Premierul desemnat a afirmat ca era normal sa vina la Consiliul Judetean (CJ) Timis, intrucat este, inca, presedintele acestui for legislativ judetean. 


''Inca sunt presedintele (CJ Timis, n.r.) si le multumesc colegilor ca m-au asteptat, este normal sa clarificam anumite lucruri, o s-o fac si dupa ce sper ca se vor incheia lucrurile in Parlament si odata cu depunerea juramantului la Cotroceni, astfel incat lucrurile aici, la CJ, sa fie cat se poate de clare si lasate in regula'', a afirmat Grindeanu. 


El a subliniat ca este prematur sa avanseze un nume al succesorului sau la CJ Timis, afirmand ca, in primul rand, va dori sa discute cu cei alaturi de care a format, in urma cu sase luni, ''o majoritate pe patru ani''. 
Intrebat de presa timisoreana cum a perceput momentul in care a fost desemnat de Liviu Dragnea drept candidat pentru functia de premier, Grindeanu a spus ca a avut ''cateva momente de uluiala'', dupa care le-a adresat cateva cuvinte colegilor sai din CEx, multumindu-i ''domnului Liviu Dragnea si colegilor din CEx pentru vot''. 
Sorin Grindeanu a spus despre Sevil Shhaideh, ca este o doamna pe care o respecta ''extrem de mult'' si care este ''foarte, foarte profesionista''. ''Ma asteptam ca va fi acceptata ca propunere de premier de catre presedintele Klaus Iohannis'', a afirmat Grindeanu.

sorin grindeanu structura uluiala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1213 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005469 (s)