News Flash:

Mihai Ritivoiu, numit prefect al judetului Timis

28 Ianuarie 2022
437 Vizualizari | 0 Comentarii
Mihai Ritivoiu

Mihai Ritivoiu, presedintele PSD Timisoara, a fost numit prefect de Timis printr-o decizie a guvernului joi, 27 ianuarie. A fost propunerea PSD pentru functia de prefect si vine in locul lui Zoltan Nemeth (USR), dupa cinci luni de la eliberarea din functie a acestuia.
 
 
Conform hotararii de guvern, Mihai Ritivoiu (PSD) este numit in functia de prefect a judetului Timis. El a fost propunerea PSD Timis, in urma negocierilor de la nivel national. A fost ales in unanimitate. Se intampla la aproape cinci luni de la eliberarea din functie a prefectului Zoltan Nemeth. Pana acum, Prefectura Timis a fost condusa de subprefectul Ovidiu Draganescu, care avea atributii de prefect. Urmeaza ca Mihai Ritivoiu sa depuna si juramantul.

Colegul de partid Sorin Ionescu, „fostul” director al Colegiului National Banatean din Timisoara, a fost numit de curand in functia de subprefect din partea partidului si a depus si juramantul. Componenta Prefecturii Timis ramane cu Ovidiu Draganescu tot pe functia de subprefect, din partea PNL.

Mihai Ritivoiu are studii in stiinte economice si un doctorat in economie cu teza „Economii de Aglomerare”, fiind absolvent la Universitatea de Vest Timisoara. A fost atat consilier local, cat si judetean, al municipiului, iar in prezent, pe langa atributiile politice, este vicepresedinte al Asociatiei Regiunilor Europene. El va depune juramantul de investire in functie vineri, 28 ianuarie.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006376 (s)