News Flash:

SOC la US Open! Simona Halep, ELIMINATA RUSINOS in primul tur!

28 August 2018
926 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep suparata us open 765x509

Simona Halep (1 WTA) a fost eliminata in primul tur la US Open. Ea a fost invinsa de Kaia Kanepi (Estonia; 44 WTA), scor 2-6; 2-4. Liderul clasamentului WTA a parasit ultimul Mare Slem al anului inca din turul de debut. Halep a avut o evolutie slaba pe parcursul intregului meci, reusind 9 lovituri castigatoare si 9 erori nefortate. De partea cealalta, Kanepi a reusit 13 lovituri castigatoare, a fost mult mai prezenta in joc si a condus punctele de fiecare data.
La 37 de minute, Simona Halep da violent cu racheta de pamant, in start de set doi, la scorul de 2-6, 0-1, 0-15. Scurtele puse de Kaia Kanepi sunt enervant de eficiente, la fel si serviciile - unu si doi!, sau mingile izbite de pe linia de fund a terenului.
In primul set, Simona a castigat doar doua game-uri si nu a pus probleme pe serviciul adversarei. Nu a avut sanse impotriva Kaiei Kanepi, care s-a impus, dupa 29 de minute, cu 6-2.
 
Setul secund s-a desfasurat dupa aceleasi coordonate. Sportiva din Estonia a condus cu 3-0, Simona a revenit la 3-2, dar evolutia buna a romancei nu a continuat foarte mult. In cele din urma a cedat cu 4-6.
Daca la Roland Garros si Wimbledon a fost trimisa in primele tururi sa joace pe cele mai mari terenuri, lucrurile s-au schimbat pentru liderul mondial la US Open 2018. Eliminata anul trecut in primul tur de Maria Sarapova, Halep nu a mai prins biletele pentru Centralul Arthur Ashe si a fost trimisa pe Arena Louis Armstrong, a doua ca importanta. Simona va deschide balul luni, de la ora 18:00, iar dupa ea vor intra pe teren Andy Murray (vs. James Duckworth), Sloane Stephens (vs. Evghenia Rodina), Viktoria Azarenka (vs. Viktoria Kuzmova) si Juan Martin del Potro (vs. Donald Young).

In paralel, organizatorii au ales sa programeze pe Arthur Ashe derby-ul primului tur de pe tabloul masculin, Stan Wawrinka - Grigor Dimitrov, iar surorile Williams (Venus vs. Kuznetsova si Serena vs. Linette) si liderul mondial Rafa Nadal (vs. David Ferrer) vor completa un afis de cinci stele pentru cea mai mare arena de la Flushing Meadows.

Tot luni vor intra in concurs si celelalte doua romance aflate pe jumatatea condusa de Simona Halep. Irina Begu (59 WTA) va juca primul meci pe Terenul 7, contra americancei Jennifer Brady (66 WTA), iar Ana Bogdan (83 WTA) o va infrunta pe cehoaica Maria Bouzkova (170 WTA) in ultimul meci de pe Terenul 8.


simona halep kaia kanepi halep
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1293 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006413 (s)