News Flash:

FOTO Halep, tratata ca un superstar de Nike: Cum a plecat Simona de la sediul gigantului american de la New York

27 August 2018
889 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep 605x450

Simona Halep si-a facut timp sa viziteze sediul sponsorului ei tehnic, inaintea debutului ei la US Open 2018, astazi (ora 18.00, Eurosport), in meciul cu Kaia Kanepi.
Simona Halep a primit, la inceputul anului, un contract din partea celor de la Nike in care i-au fost satisfacute toate pretentiile. Iar romanca a aratat ca americanii n-au gresit, atunci cand au investit in ea.   Constanteanca de 26 de ani e liderul incontestabil al circuitului WTA, iar cei de la Nike sunt foarte multumiti de colaborarea lor cu Simona. Dovada? Americanii se ocupa tot mai mult si mai vizibil de Halep, iar tratamentul de care aceasta are parte la US Open e unul de cinci stele.   Simona a fost invitata la sediul Nike din New York inaintea debutului ei la ultimul Grand Slam al anului si, potrivit Digi Sport, a plecat de acolo cu doua genti pline! 
Pe langa faptul ca a primit doua randuri superbe de echipament pentru meciurile ei la US Open, Simona s-a ales si cu doua perechi personalizate de incaltari.    Modul in care Simona a fost primita de Nike l-a impresionat si pe antrenorul romancei, Darren Cahill. Australianul a postat o fotografie cu incaltarile Simonei si a scris un mesaj pentru cei de la Nike: „Multumim pentru acesti pantofi de tenis uimitori, creati pentru a onora victoria de la Roland Garros“.
Si Halep a tinut sa le multumeasca americanilor printr-un mesaj postat pe retelele de socializare: „Multumesc, Nike, pentru ca ai atat de bine grija de noi“.
 Adevarul.ro

Galerie Foto

1
simona halep kaia kanepi nike
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005016 (s)