News Flash:

Atenție timișoreni și timișeni

Miercuri, 12 aprilie, sunt programate mai multe lucrări, atât în Timișoara, cât și în județ.

11 Aprilie 2023
258 Vizualizari | 0 Comentarii

Miercuri, 12 aprilie, sunt planificate mai multe lucrări în Timișoara și în județ.

Între orele 8-16, va avea loc o lucrare la intersecția Căii Circumvalațiunii cu Aleea Ionel Perlea pentru conectarea unei conducte. Furnizarea de apă către firma Kaufland va fi oprită pe durata lucrării.

Între orele 9-15, o altă lucrare va fi executată la intersecția dintre strada Gării și strada Nufăr pentru conectarea unei conducte. Furnizarea de apă către strada Gării și strada Nufăr va fi oprită pe durata lucrării.

Între orele 9-16, furnizarea de apă în localitatea Giroc va fi întreruptă pentru lucrări de mentenanță la stația de pompare.

În intervalul orar 8-13, presiunea apei va fi redusă în Jabăr pentru spălarea rețelei de distribuție. Scopul spălării este de a asigura calitatea apei potabile și face parte din activitatea de mentenanță preventivă a rețelelor de distribuție realizată de Aquatim. După reluarea alimentării cu apă în regim normal, este posibil ca apa să curgă tulbure. Având în vedere că această perturbare va fi de scurtă durată, clienții sunt sfătuiți să nu folosească apa în scopuri casnice până când apa va deveni limpede din nou. De asemenea, se recomandă consumatorilor să stocheze o cantitate adecvată de apă pentru a fi folosită pe perioada anunțată.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007566 (s)