News Flash:

Wizz Air introduce noi curse de pe Aeroportul din Craiova spre Liverpool, Koln s Madrid

3 Noiembrie 2016
1239 Vizualizari | 1 Comentarii
wizz air2
Operatorul aerian low-cost Wizz Air a anuntat, joi, noi rute de pe Aeroportul Craiova spre destinatii din Europa, incepand cu luna martie a anului viitor, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Incepand cu martie 2017, din Craiova se va zbura catre Liverpool, Koln si Madrid, cursele fiind operate de Wizz Air, iar tarifele vor porni de la 99 lei si 129 lei.
In plus, operatorul aerian aloca o noua aeronava Airbus A320 bazei de la Craiova.
"Am inceput operatiunile in Craiova in 2013 cu misiunea de a face calatoriile cu avionul accesibile in Sud-Estul Europei. Un an mai tarziu am deschis baza Wizz de pe aeroportul din Craiova si lansam si mai multe oportunitati de calatorie la pret redus in Romania. Alocand a doua aeronava bazei noastre de la Craiova cream si mai multe locuri de munca si adaugam rute interesante retelei noastre", a declarat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, Joan Eidehagen, director Marketing la Wizz Air.
Wizz Air a mai anuntat ca in 2015 a transportat aproape 150.000 de pasageri pe rutele din Craiova.
Ion Prioteasa, presedintele Consiliului Judetean Dolj, institutie in subordinea careia se afla aeroportul din Craiova, a declarat ca in acest an au fost finalizate lucrarile prinvind infrastructura de miscare, fiind vorba despre un proiect in valoare totala de peste 24 milioane euro.
Cursa catre Madrid va fi operationala din 26 martie 2017, iar cele catre Liverpool si Koln din data de 27 martie 2017.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1111 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006136 (s)