News Flash:

Patronii clubului Colectiv, la Parchetul General

3 Noiembrie 2016
1038 Vizualizari | 0 Comentarii
patroni 1
Cei trei patroni ai clubului Colectiv s-au prezentat, joi, la sediul Parchetului General, surse judiciare precizand ca au luat la cunostinta despre viitoarea expertiza medico-legala privind victimele incendiului.
La intrarea in sediul institutiei, niciunul dintre cei trei patroni nu a dorit sa faca declaratii jurnalistilor.
Tot joi, s-a prezentat la Parchetul General si patroana firmei care a montat artificiile in clubul respectiv, Daniela Nita.
Pe 28 octombrie, Parchetul General informa ca in dosarul disjuns din "Colectiv" au fost dispuse 82 de expertize medico-legale, fiind ridicate sute de noi inscrisuri cu caracter medical de la unitati sanitare din Romania si strainatate.
Parchetul General a facut precizari in legatura cu stadiul cercetarilor in dosarul disjuns din dosarul denumit generic "Colectiv" (in care au fost trimisi in judecata patronii clubului).
Procurorii sustin ca in dosarul disjuns a fost inceputa urmarirea penala fata de Moise Marian, unul dintre cei doi pirotehnisti care au montat artificiile in club, sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa privind decesul a 64 de persoane si vatamarea corporala din culpa a 112 persoane, precum si pentru nerespectarea masurilor legale de securitate si sanatate in munca.
In cauza se efectueaza cercetari si fata de persoanele trimise in judecata prin rechizitoriul din 28 aprilie 2016 (cei trei patroni ai clubului — Alin George Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu) sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa fata de alte 92 de persoane.
Parchetul sustine ca sunt efectuate acte de urmarire penala cu referire la toate faptele sesizate in cauza. Agerpres.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007073 (s)