News Flash:

Maria Ciobanu, grav bolnava!

24 Ianuarie 2014
2077 Vizualizari | 0 Comentarii

Ionuţ Dolănescu, fiul Mariei Ciobanu, a declarat pentru Ziarul Ring că mama sa are probleme de sănătate şi că acest lucru o împiedică să fie prezentă la concertele aniversare organizate în memoria lui Ion Dolănescu.

"Mama s-a simţit foarte rău. A mers la medic în Los Angeles şi acesta i-a interzis să zboare până în România. Îmi fac griji pentru sănătatea ei. Sper doar să nu fie ceva grav. Mi-aş fi dorit să fie alături de noi, dar, din păcate, nu este posibil", a mărturisit  Ionuţ Dolănescu.

Mai mult decât atât, nici Benone Sinulescu nu ar urma să fie prezent la concertele realizate în memoria lui Ion Dolănescu, tot din cauza problemelor de sănătate. 

"Nu avem încă o certitudine, dar e posibil ca şi Benone Sinulescu să lipsească, având şi dânsul probleme de sănătate. Este în ţară şi, dacă se va simţi mai bine, sunt sigur că va veni să cânte publicului", a mai spus Ionuţ Dolănescu, potrivit sursei citate. 

Peste numai câteva zile vor avea loc festivalul, dar şi spectacolul aniversar în memoria lui Ion Dolănescu, care pe 25 ianuarie ar fi împlinit 70 de ani. Cele două evenimente vor avea loc la Târgovişte şi la Bucureşti.  Click.ro


mariei ciobanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0993 (s) | 33 queries | Mysql time :0.039432 (s)