News Flash:

Pilotul Adrian Iovan va fi inmormantat vineri, la cimitirul Bellu catolic

23 Ianuarie 2014
1085 Vizualizari | 0 Comentarii
adrian iovan
Sicriul cu trupul neînsufletit al lui Adrian Iovan a fost depus la Academia de Aviatie, de unde va fi dus, joi, la capela Cimitirului Sfântul Ilie din Capitala, urmând sa fie înmormântat vineri, la Cimitirul Bellu catolic.
Trupul neînsufletit al lui Adrian Iovan a fost ridicat, miercuri, de la Serviciul de Medicina Legala Alba, de catre fiica acestuia, Irina Iovan, fiind transportat la Bucuresti cu o masina a unei firme de pompe funebre.
Sicriul cu trupul neînsufletit al lui Adrian Iovan a fost depus joi dimineata, la Academia de Aviatie, unde au venit sa îi aduca un ultim omagiu rude ale acestuia, prieteni, colegi, dar si persoane care nu l-au cunoscut personal.
În cursul zilei de joi, sicriul cu trupul neînsufletit al lui Adrian Iovan va fi dus la capela cimitirului Sfântul Ilie, urmând sa fie înmormântat vineri la prânz.
Pilotul Adrian Iovan avea 55 de ani si o cariera de aproape 40 de ani ca pilot la Tarom si BlueAir. Dupa pensionare, el le preda studentilor din anii terminali ai Scolii de Piloti si pilota avioane de mici dimensiuni.
Aurelia Ion, studenta care a decedat în urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni, a fost avansata post-mortem la gradul de locotenent si va fi înmormântata, joi, cu onoruri militare, în Cimitirului Ghencea Militar III. Mediafax.ro

adrian iovan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 22 queries | Mysql time :0.032469 (s)