News Flash:

Marcel Ciolacu: „Guvernul Cîţu a transmis la Bruxelles că intenţionează să nu mai aplice legea care prevede mărirea pensiilor”

21 Mai 2021
732 Vizualizari | 0 Comentarii

Marcel Ciolacu a anunțat că Guvernul Cîțu vrea să nu mai aplice legea care prevede mărirea pensiilor. PSD-istul a transmis că premierul va desființa pensia anticipată și că va mări vârsta de pensionare.

Marcel Ciolacu a declarat că Guvernul Cîţu a transmis la Bruxelles că „intenţionează să nu mai aplice legea care prevede mărirea pensiilor, că va desfiinţa pensia anticipată, că va mări vârsta de pensionare, dar şi vechimea în muncă necesară pensionării”.

Ce a anunțat liderul PSD Marcel Ciolacu

Liderul social-democraţilor a adăugat că PSD se va opune categoric acestor intenţii şi că acesta este motivul pentru care PSD insistă ca premierul să prezinte PNRR în Parlament.

„Deşi nimeni nu le-a cerut-o, Guvernul Cîţu a transmis la Bruxelles că intenţionează să nu mai aplice legea care prevede mărirea pensiilor, că va desfiinţa pensia anticipată, că va mări vârsta de pensionare, dar şi vechimea în muncă necesară pensionării! Acum înţelege toată lumea de ce insistăm să vină în Parlament să îşi asume clar în faţa românilor ce nenorociri au de gând să facă cu adevărat sub masca PNRR?! PSD se opune categoric acestor intenţii! Şi vom folosi toate mijloacele legale pentru a stopa ”reformele” criminale împotriva românilor!”, a zis Ciolacu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1285 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007945 (s)