News Flash:

De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup

20 Mai 2021
1690 Vizualizari | 0 Comentarii
Adrian Ra dulescu

Medicii au stabilit de ce a murit Adrian Rădulescu, fost consilier prezidențial al lui Traian Băsescu și ex-secretar de stat în Ministerul Agriculturii. Potrivit acestora cauza deceslui ar fi “insuficiență multiplă de organe”.

Preşedintele Asociaţiei Fermierilor din România, a fost internat, marți, direct la Terapie Intensivă, în stare gravă. Medicii au făcut tot posibilul să-l salveze, însă fără succes.

De ce a murit Adrian Rădulescu?

Adrian Rădulescu a murit la vârsta de 66 de ani după ce a fost internat marți direct la Terapie Intensivă, în stare gravă.  Medicii au stabilit faptul că organismul acestuia a cedat în urma unei insuficiențe multiple de organe.

Adrian Rădulescu a intrat în lumea agricolă ca moderator, între 2001 și 2007, al emisiunii “Viața satului”. Și-a continuat drumul în agricultură și a rămas aproape de mass-media, fiind o prezență mereu obiectivă că invitat în emisiuni în care prezenta mereu realitatea din sectorul agricol și problemele cu care se confruntă fermierii.Adrian Rădulescu a fost unul dintre membrii activi ai PMP. Cu afaceri multe în agricultură, acesta a fost membru al FSN în 1990. În 2007, a devenit director de cabinet al lui Dacian Cioloș în Guvernul Cășin Popescu Tăriceanu.

“Adrian Rădulescu, prietenul meu, ai plecat prea repede. Drum lin și Dumnezeu să te odihnească în pace. Respectuoase condoleanțe familiei”, a scris pe Facebook fostul ministru de Externe Cristian Diaconescu, mesaj distribuit și de Partidul Mișcarea Populară (PMP).

Adrian Rădulescu era proprietarul a patru ferme de porci

Preşedintele Asociaţiei Fermierilor din România era proprietarul a patru ferme de porci moderne, inaugurate în perioada 2011-2013, dintre care trei au capacitatea de 2.000 capete și una de 5.000 de capete.

În fiecare dintre cele trei ferme mai mici a investit 1,2 milioane euro, iar în cea mare în jur de 2 milioane de euro. Anual de pe poarta fermelor sale ies cam 32.000 de porci. Deține și abator propriu în Valea Dragului, Giurgiu, în care a investit în jur de 1 milion de euro.

Mesajul de condoleanţe postat de Petre Daea

Fostul ministru al Agriculturii, Petre Daea a da un mesaj de condoleanţe la aflarea veștii. Acesta deplânger pierderea suferită spunând despre Rădulescu că a fost un spirit pentru agricultorii din România.

„Agricultura României este în doliu! Moartea fulgerătoare a valorosului inginer Adrian Rădulescu ne-a împietrit inimile de durere. Colegul și camaradul nostru a fost un spirit pentru agricultorii României. Hărnicia, devotamentul, priceperea, exemplul personal au contribuit la creșterea încrederii în succesul făuritorilor de hrană ai țării. Ca secretar de stat, consilier la președinție, deputat, a militat pentru binele agriculturii romanești, având o contribuție importantă în acest domeniu”, spune Petre Daea.

Odată cu decesul lui Adrian Rădulescu medicii au stabilit faptul că organismul acestuia a cedat în urma unei insuficiențe multiple de organe.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006277 (s)