News Flash:

Majoritatea service-urilor si spalatoriilor auto din Timisoara, IN ILEGALITATE!

24 Februarie 2014
1170 Vizualizari | 0 Comentarii
Viceprimarul Traian Stoia le-a pus gand rău proprietarilor de service-uri şi spălătorii auto din Timişoara. Conform edilului, majoritatea afacerilor de acest gen funcţionează ilegal, iar primăria ar putea exploata situaţia cu scopul de a-şi creşte veniturile.
Din informaţiile pe care le deţine viceprimarul, pană în prezent au fost inventariate 132 de astfel de afaceri care ar funcţiona fără autorizaţie de la primărie. In unele cazuri este vorba doar de o autorizare periodică, în alte cazuri sunt implicate societăţi comerciale care utilizează domeniul public fără să plătească.
„O foarte importantă sursă de bani, pe care primăria nu o utilizează - chiar ieri am discutat cu domnul Robu speţa aceasta - sunt societăţile comerciale care desfăşoară activităţi de întreţinere, reparaţii, service auto, spălătorie auto. Din informaţiile care le am, covarşitoarea majoritate a acestor societăţi comerciale lucrează în afara legii. Nu au autorizaţie de funcţionare. Unii se prevalează de faptul că au autorizaţie de mediu de la Direcţia de Mediu judeţeană, nu cea a primăriei. In general, şi cei care sunt pe terenurile primăriei plătesc pe fişă de calcul, unde nu există un control 100%. Şi cei care sunt pe terenuri private trebuie să plătească autorizarea pe o anumită perioadă. Niciunul aproape nu are autorizaţie de funcţionare. Acum urmează să facem o inventariere a acestora. Sunt bani mulţi în joc”, a declarat Stoia.
Viceprimarul este de părere că nici hotărarea de consiliu care reglementează acest gen de activităţi nu este făcută în favoarea primăriei. In opinia acestuia, în momentul în care primăria închiriază un spaţiu, ar trebui să existe reguli mai clare, astfel încat cei care iau în chirie să-şi respecte obligaţiile. In următoarea perioadă, verificările în acest domeniu vor continua, mai susţine Traian Stoia. Ziuadevest.ro

robu stoia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0813 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028099 (s)