News Flash:

Mai multi tineri s-au intoxicat cu Etnobotanice, in zilele de Craciun

27 Decembrie 2016
920 Vizualizari | 0 Comentarii
ambulanta
UPDATE: R. Catalin, tanarul in varsta de 27 de ani, din cartierul Pacuret, care a consumat etnobotanice este cunoscut in randul medicilor ca fiind un consumator uzual, avand numeroase internari la Institutul de Psihiatrie Socola. 

Familia a solicitat sprijinul medicilor de la Serviciul de Ambulanta Judetean (SAJ), dar si al politistilor. Interventia politiei a fost necesara, deoarece tanarul si parintii acestuia sunt cunoscuti ca avand un comportament neadecvat. Tanarul a fost internat la Insitutul de Psihiatrie Socolo, Iasi. 


Plantele etnobotanice, cunoscute pentru efectele lor, similare unor droguri usoare, au ajuns sã se regaseascã printre «ingredientele» de baza ale petrecerilor tinerilor. Pentru cã ii elibereazã de emotii, de inhibitii sau tristete si ii trimit in «al noualea cer», din ce in ce mai multi tineri au devenit clienti fideli ai magazinelor de plante psihotrope. Ce nu stiu tinerii curiosi este faptul ca aceste substante au efecte devastatoare asupra organismului, degradarea fizica si psihica instalandu-se in trei luni de la inceperea consumului.

A fost si cazul  a doi tineri din judetul Iasi, care au cerut Asistenta Medicala! 

Medicii de la Serviciul de Ambulanta Judetean, au intervenit la doua cazuri de acest gen. Catalin R. in varsta de 27 de ani, din cartierul Pacurari si inca un tanar in varsta de 17 ani din localitatea ieseana Tibanesti, au fost transportati de urgenta la spital prezentand simptomele consumului de antibotanice. 

In aceste zile, medicii de la Serviciul de Ambulanta Judetean (SAJ) Iasi depun eforturi majore pentru a face fata numarului mare de solicitari, specifice acestei perioade.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004850 (s)