News Flash:

Mai multi tineri au donat sange pentru a ajuta familiile nevoiase din Timisoara

22 Aprilie 2014
1130 Vizualizari | 0 Comentarii
Un grup de tineri din Timişoara au donat sânge pentru a aduna bani cu care să ajute câteva familii sărace cu copii din judeţ, în pragul sărbătorilor pascale.

'Aceşti tineri au avut câţiva sponsori cu ale căror ajutoare le-au făcut un trai mai uşor de Paşti câtorva familii din judeţ. Dar ajutoarele de la ei s-au terminat destul de repede, iar cazurile sociale pe care le mai aveau pe listă i-au impresionat atât de mult, încât nu-i puteau lăsa pe acei copii afundaţi în sărăcie şi tristeţe tocmai acum, în prag de Iepuraş. Atunci au donat sânge de mai multe ori şi cu banii primiţi de la Centrul de Transfuzii le-au cumpărat respectivelor familii alimente, dulciuri, jucării, rechizite şi haine', a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Marian Vasile. 

Iniţiativa grupului de tineri este una salutară deorece ei sunt total independenţi, neafiliaţi vreunei organizaţii nonguvernamentale, asociaţii sau formaţiuni politice.

Administraţia judeţeană a aflat acum despre aceste cazuri sociale şi a promis că va interveni pentru a rezolva problemele acestor familii: să o ajute pe mama a cinci micuţi să revină acasă şi pe copii să urmeze formele de învăţământ corespunzătoare vârstei. 

Gestul tinerilor a ajutat şapte cazuri sociale deosebite, cinci familii din Alioş şi câte una din Deta şi Butin. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 22 queries | Mysql time :0.027759 (s)