News Flash:

Bolnavii de la Spitalul Judetean au simtit ca a venit Pastele

21 Aprilie 2014
1217 Vizualizari | 0 Comentarii

Meniu de sărbătoare pentru bolnavii de la Spitalului Județean Clinic de Urgență Timiș. Peste 1000 de timișeni își vor petrece sărbătorile de Paște în spitale. Este vorba despre cei care au neapărat nevoie de tratament, iar medicii nu-i pot lăsa acasă din cauza stării lor de sănătate.

Cele mai pline secții sunt cele de chirurgie, terapie intensivă, ortopedie sau ginecologie. Ca în fiecare an, bolnavii internați aici se vor înfrupta din sărmalute, mămăliguță, cozonaci și ouă roșii.

Masa de Paște diferă în funcție de afecțiunile pacienților.

„Astfel, la pacienții cu diabet le putem oferi ou roșu și drob. Pacienții cu afecțiuni cardiace sau renale primesc ou roșu, cozonac și drob. Pacientii care au nevoie de meniu fara sare sau cei cu ulcer primesc ou rosu si cozonac. Cei cu regim comun, pacienții arși, copiii, medicii, lăuzele primesc un meniu mai bogat constând în ou roșu, cozonac drob, sărmăluțe în foi de varză și mămăliguță”, spune  Dan Ilincariu, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Clinic de Urgență Timiș.

Pacienții care vor dori și vor putea să se deplaseze, pot coborî la slujba de Înviere în curtea spitalului. În a doua zi de Paște se va lucra în regim de gardă. Ambulatoriul de specialitate va fi închis, iar programul se va relua marți. Pentrutimisoara.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0867 (s) | 34 queries | Mysql time :0.036707 (s)