News Flash:

Mai multe trenuri au intarzieri de pana la 200 de minute din cauza unei defectiuni

6 Februarie 2017
1093 Vizualizari | 0 Comentarii
tren 1
Noua trenuri au intarzieri, luni dimineata, de pana la 200 de minute din cauza unei defectiuni la linia de alimentare cu energie electrica intre statiile Timisu de Sus si Darste. Firul care alimenteaza cu energie electrica a fost rupt pe o portiune de 150 de metri.
Purtatorul de cuvnt al CFR, Oana Branzan, a declarat, luni, pentru corespondentul MEDIAFAX, ca firul care alimenteaza cu energie electrica a fost rupt pe o portiune de 150 de metri, intre statiile Timisu de Sus si Darste.
Din acest motiv, noua trenuri au intarzieri de la 80 de minute pana la 200 de minute.
Intre trenurile care inregistreaza intarzieri mari este InterRegio care circula pe ruta Satu Mare -Bucuresti Nord (200 de minute) sau trenul Regio care circula pe ruta Brasov - Ploiesti - Bucuresti (180 de minute).
Pentru a nu intrerupe traficul feroviar in intregime, Oana Branzan a spus ca unor trenuri au fost atasate locomotive Diesel.
Problemele au fost remediate partial, incepand cu ora 9, de cand trenurile circula in conditii normale de trafic pe firul 2 intre Timisu de Sus si Darste.
Se intervine in continuare pentru remedierea deranjamentului si pe firul 1.
Purtatorul de cuvnt al CFR a adaugat ca dupa remedierea in intregime a defectiunii CFR va ancheta motivele pentru care firul a fost rupt.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1113 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004601 (s)