News Flash:

Mai multe scoli din Timisoara si din judet, in scenariul rosu

15 Octombrie 2020
630 Vizualizari | 0 Comentarii

Sunt tot mai multe scolile din Timisoara si din intreg judetul care au intrat in scenariul rosu, dupa ce numarul de imbolnaviri cu COVID in cadrul unitatilor de invatamant a crescut sau incidenta cazurilor depaseste 3 la mia de locuitori.

Astfel, in prezent, nu mai putin de 15 scoli si gradinite din intreg judetul se afla in scenariul rosu. Este vorba despre scoala si gradinita din Dudestii Noi, unde rata de infectare a depasit 3 la mia de locuitori, scoala si gradinita din Foeni, care sunt in aceeasi situatie, scoala si gradinita din Jebel, unde, de asemenea, a fost depasita rata de infectare de 3 la mia de locuitori.

Pe de alta parte, mai sunt in scenariul rosu Gradinita PP 26, acolo unde mai multe cadre didactice sunt infectate cu coronavirus, Liceul Bratianu, unde un profesor si patru elevi sunt bolnavi, Liceul Atanasiu, acolo unde 7 oameni sunt infectati, dar si scoala din Varias, cu structura din Gelu, unde, de asemenea, exista imbolnaviri in randul personalului didactic. De asemenea, Liceul Baptist, Liceul din Giroc si Scoala Generala nr. 16 au trecut in scenariul rosu, dupa ce au fost confirmate cazuri in randul personalului didactic.

De asemenea, in scenariul rosu este in continuare si Liceul de Arte Plastice din Timisoara, din cauza lucrarilor de infrastructura care au loc in cladire.

Pe de alta parte, peste 20 de elevi si angajati din sistemul de invatamant sunt in acest moment in spital, dupa ce au fost confirmati cu coronavirus. Este vorba despre 6 elevi, 8 profesori, 3 cadre didactice auxiliare si 4 cadre nedidactice.

Va reamintim, incepand de marti, 13 octombrie, toate scolile din Timisoara au intrat in scenariul galben, dupa ce rata de infectare in oras a depasit 1.5 la mia de locuitori. La nivelul judetului, in total, sunt 267 de scoli care invata online, in scenariul galben.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007491 (s)